Ένα Ιστολόγιο για ταξίδια με μοτοσικλέτα...

...κι ήρθε κι από την Πρέσπα, τον τόπο το νησόχτιστο και σα ζωγραφισμένο, τη λίμνη την αξέχαστη με τα δασά λιβάδια, με τα μεγάλα τα βουνά τα λογγωμένα γύρω...

Κωστής Παλαμάς (Η φλογέρα του Βασιλιά)

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Κοπή πίτας 2009

Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 24-25 η κοπή της πίτας του Varadero Club στο χώρο του Park Hotel στη Λάρισα.
Τώρα λοιπόν πρέπει να πω τα καθέκαστα, λοιπόν έχουμε και λέμε: ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ !!!
Πάλι όλοι με χαμόγελο, αγκαλιές, φιλιά, αγάπες, πειράγματα, αμάν βρε παιδιά, όλο τα ίδια και τα ίδια, δεν βαρεθήκατε; Πάλι όλοι μαζί γελάσαμε, κόψαμε την πίτα και διασκεδάσαμε μέχρι πρωίας στο ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ. Ένα μαγαζί χάλια, όλοι καθόταν ήσυχα, έτρωγαν, έπιναν και περίμεναν να έρθει το επόμενο πρωινό για την εκδρομή στο Βόλο, μα είναι βραδιές αυτές!!!
Κυριακή πρωί λοιπόν και όλοι καβάλα (πάνω στις μηχανές) ξεκινήσαμε για το Βόλο, μα είναι προορισμός αυτός για εκδρομή; Μας πήγατε σε ένα χωριό Μηλέαι, μα είναι όνομα αυτό; σε ΄να παλιό σταθμό, για να βγάλουμε φωτογραφίες για το ημερολόγιο λένε και μετά για καφέ στη θάλασσα, μα πιο διεστραμμένο μυαλό τα σκέφτηκε; και σαν να μην έφταναν όλα αυτά πήγαμε και για φαγητό σε ένα χωριό Σέσκλο, που τα βρήκατε; ο χάρτης τα έχει; φαγητό μάπα, όλα τα πιάτα χάλια, παιδάκια, κοκορέτσι, φιλέτα, κοντοσούφλι, ήθελα να ΄ξερα ποιος τα παράγγειλε όλα αυτά;
Και ήρθε η ώρα του αποχωρισμού, άντε πάλι αγκαλιές, φιλιά, χαρήκαμε που σας είδαμε, να ΄στε καλά, καλό δρόμο,να ξανάρθετε, σιγά μην ξανάρθουμε, μια απ΄τα ίδια είστε...!!!

Υ.Γ. Παιδιά- Μέλη-Φίλοι του Club... ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΟΧΟΙ, Κώστα Πρόεδρε... ΜΠΡΑΒΟ, Γιάννη... ΨΥΧΑΡΑ, Γιώργο... ΠΑΝΤΑ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ, Βαγγέλη-Κατερίνα... ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ως την επόμενη αντάμωση να ΄στε καλά εσείς και οι οικογένειές σας.

Θύμιος - Ντίνα

Φωτογραφίες απο το διήμερο
http://picasaweb.google.gr/eftimios68/VaraderoClub2009#

2 σχόλια:

  1. re file poly paidaki club eiste....lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν δεν ήσουν ανώνυμος θα απαντούσα διαφορετικά, το λαμβάνω σαν σχόλιο με χιούμορ και εκ μέρους όλων των παιδιών σε ευχαριστώ που αφιέρωσες λίγο από το χρόνο σου για να μας διαβάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή